1. kantoorartikelen
  2. Verrijdbare Container Kantoorkast Met 3 Lades

Verrijdbare Container Kantoorkast Met 3 Lades

5/5

Met Verrijdbare Container Kantoorkast Met 3 Lades zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Verrijdbare Container Kantoorkast Met 3 Lades heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Verrijdbare Container Kantoorkast Met 3 Lades

Merk

Diferza™

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 54 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 52.5 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Verrijdbare Container Kantoorkast Met 3 Lades

Verrijdbare Container Kantoorkast Met 3 Lades Deze verrijdbare container kantoorkast met 3 lades is een absolute must-have voor elk kantoor of thuis kantoor. Het is gemaakt van een stabiele en robuuste staalconstructie, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. De kast is voorzien van 3 universele lades die elk tot 15 kg kunnen dragen. Hierdoor kunt u al uw kantoorbenodigdheden en documenten gemakkelijk en georganiseerd opbergen. Wat deze kantoorkast echt uniek maakt, is het feit dat hij verrijdbaar is dankzij de 4 wielen (waarvan 2 met remmen). Hierdoor kunt u de kast eenvoudig verplaatsen en flexibel gebruiken, afhankelijk van uw behoeften. Daarnaast wordt de kast geleverd met 1 slot en 2 sleutels, waarvan er één een anti-breuksleutel is. Hierdoor kunt u uw waardevolle spullen veilig opbergen. De verrijdbare container kantoorkast is verkrijgbaar in de kleur zwart en heeft een afmeting van 52,4 x 54 x 39 cm (B x H x L). De binnenkant van elke lade heeft een afmeting van 49 x 10 x 33 cm (B x H x L), waardoor er voldoende ruimte is voor al uw documenten. Met een nettogewicht van 17,5 kg en een brutogewicht van 22,1 kg, is deze kast stevig en stabiel. De maximale statische laadcapaciteit is 145.

Veelgestelde vragen over Verrijdbare Container Kantoorkast Met 3 Lades

Verrijdbare Container Kantoorkast Met 3 Lades kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 54 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 52.5 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van .

Verrijdbare Container Kantoorkast Met 3 Lades komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Verrijdbare Container Kantoorkast Met 3 Lades is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Verrijdbare Container Kantoorkast Met 3 Lades is op de markt gebracht door Diferza™. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Verrijdbare Container Kantoorkast Met 3 Lades bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten