1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad

Praktische standcontainer met 4 diepe laden en een topblad in de kleur Antraciet (Ral 7016). Deze container biedt voldoende opbergruimte om al je spullen netjes en georganiseerd te houden. Of het nu gaat om papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen, je kunt alles binnen handbereik en toch geordend houden. Deze standcontainer is ontworpen met het oog op functionaliteit en gemak. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem gemakkelijk naast je bureau plaatsen of zelfs in een andere kamer gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Deze ladecontainer kan zowel aan een hoekbureau als aan het hoofdbureau (80 cm diep) worden bevestigd. Met 4 diepe laden, waarvan 2 normale laden en 1 lade voor hangmappen, heb je voldoende ruimte om al je benodigdheden op te bergen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en kunnen worden afgesloten met een cilinderslot, inclusief 2 sleutels. De afmetingen van de container zijn 75 x 46 x 80 cm (hoogte, breedte, diepte). De romp en het topblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw kantoorinrichting past. Daarnaast is er een optie voor een kunststof pennenbak om nog meer opbergruimte te creëren. De meub.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten