1. kantoorartikelen
  2. SIGNA AC20 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem

5/5

Met SIGNA AC20 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA AC20 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA AC20 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA AC20 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem

De SIGNA AC20 BS rolcontainer van esdoornhout is een praktische en stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. Met zijn unieke ophangsysteem zorgt deze rolcontainer ervoor dat je altijd een opgeruimde en georganiseerde werkplek hebt. De rolcontainer is voorzien van een handige lade waarin je al je kleine spullen kwijt kunt. Daarnaast is hij afsluitbaar en heeft hij een centrale vergrendeling, waardoor je waardevolle items veilig kunt opbergen. De afmetingen van de rolcontainer zijn 42,8 x 58 x 59 cm, waardoor hij compact genoeg is om in elke ruimte te passen. Montage van de rolcontainer is eenvoudig en snel, zodat je direct kunt genieten van de vele opbergmogelijkheden die dit product biedt. Het esdoornhout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling, waardoor de rolcontainer perfect past bij verschillende interieurstijlen. Met de SIGNA AC20 BS rolcontainer haal je niet alleen een functioneel opbergmeubel in huis, maar ook een mooie eyecatcher.

Veelgestelde vragen over SIGNA AC20 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA AC20 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten