1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Rood

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen

Praktische standcontainer met 3 lades diep 60CM in de kleur Aluminium (RAL9006) met een topblad van Kersen. Deze praktische standcontainer is ideaal voor het opbergen van allerlei spullen. Met drie diepe lades en meerdere compartimenten biedt deze container voldoende ruimte om al je papierwerk, kantooraccessoires en persoonlijke eigendommen netjes en geordend te houden. Dankzij de handige telescoopgeleiding zijn de laden gemakkelijk te openen en sluiten. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Hij is voorzien van wieltjes aan de onderkant, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je hem nu naast je bureau wilt plaatsen of in een andere ruimte wilt gebruiken, het kan allemaal. De container kan zowel aan een wing- of hoekbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep). Deze ladecontainer is gemaakt van hoogwaardige materialen en is solide en slijtvast. Hij is eenvoudig schoon te maken, waardoor hij er altijd netjes uitziet. Daarnaast is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je hem kunt afstemmen op jouw interieur. Optioneel kun je een kunststof pennenbak toevoegen, zodat je je schrijfgerei gemakkelijk kunt opbergen. De standcontainer wordt ongemonteerd geleverd, maar is eenvoudig zelf in elkaar.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen komt standaard in het Rood. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten