1. kantoorartikelen
  2. SIGNA TC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades

SIGNA TC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades

5/5

Met SIGNA TC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA TC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA TC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 51.20 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA TC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades

De SIGNA TC30 BS rolcontainer van beukenhout is een praktisch en stijlvol meubelstuk dat perfect past in elk huis of kantoor. Met zijn drie ruime lades biedt deze rolcontainer voldoende opbergruimte voor al je spullen. Of het nu gaat om documenten, bureau-accessoires of persoonlijke bezittingen, deze rolcontainer is de ideale oplossing om je ruimte georganiseerd te houden. Een van de handige kenmerken van deze rolcontainer is dat hij afsluitbaar is. Met de centrale vergrendeling kun je ervoor zorgen dat je waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen. Daarnaast is er ook een handige penlade aanwezig, perfect voor het opbergen van schrijfgerei en kleine kantoorbenodigdheden. De afmetingen van deze rolcontainer zijn 42,8 cm breed, 80 cm diep en 51,2 cm hoog, waardoor hij compact genoeg is om in elke ruimte te passen. De montage van deze rolcontainer is eenvoudig en snel, zodat je direct kunt genieten van de voordelen van een georganiseerde werkplek. Met de SIGNA TC30 BS rolcontainer haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een stijlvol en duurzaam item dat jarenlang meegaat.

Veelgestelde vragen over SIGNA TC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades

SIGNA TC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 51.20 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA TC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA TC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA TC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA TC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten