1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok met Afsluitbare Lade Metaal 3 Lades

Ladeblok met Afsluitbare Lade Metaal 3 Lades

5/5

Met Ladeblok met Afsluitbare Lade Metaal 3 Lades zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok met Afsluitbare Lade Metaal 3 Lades heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok met Afsluitbare Lade Metaal 3 Lades

Merk

Songmics

Gewicht

20 kg

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 53 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok met Afsluitbare Lade Metaal 3 Lades

Dit ladeblok met afsluitbare lade is de perfecte oplossing voor het veilig opbergen van je waardevolle bezittingen en vertrouwelijke documenten. Het robuuste metalen ontwerp zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, zodat je erop kunt vertrouwen dat je spullen veilig zijn. Met zijn 3 lades biedt dit ladeblok voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden. De bovenste lade is afsluitbaar en kan eenvoudig worden vergrendeld met de meegeleverde sleutel. Dit geeft je gemoedsrust, wetende dat je persoonlijke bezittingen veilig zijn en alleen toegankelijk zijn voor jou. Deze afsluitbare lade is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het strakke metalen ontwerp past perfect in elke moderne kantooromgeving. Daarnaast zijn de lades voorzien van handige handgrepen voor gemakkelijke toegang en soepel glijdende mechanismen, zodat je moeiteloos spullen kunt opbergen en terugvinden. Met het ladeblok met afsluitbare lade metal 3 lades heb je niet alleen een praktische opbergoplossing, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je kantoor of thuiskantoor. Bescherm je waardevolle bezittingen en vertrouwelijke documenten met dit sterke en betrouwbare ladeblok.

Veelgestelde vragen over Ladeblok met Afsluitbare Lade Metaal 3 Lades

Ladeblok met Afsluitbare Lade Metaal 3 Lades kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 53 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 20 kg.

Ladeblok met Afsluitbare Lade Metaal 3 Lades komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok met Afsluitbare Lade Metaal 3 Lades is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok met Afsluitbare Lade Metaal 3 Lades is op de markt gebracht door Songmics. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok met Afsluitbare Lade Metaal 3 Lades bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten