1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Rood

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen

Praktische standcontainer met 3 diepe lades, kleur Antraciet (Ral 7016) en een topblad in de warme kleur Kersen. Deze standcontainer is de perfecte oplossing voor een georganiseerd en opgeruimd kantoor. Met zijn meerdere lades en compartimenten biedt hij voldoende ruimte om al je papierwerk, kantooraccessoires en persoonlijke eigendommen netjes op te bergen. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem gemakkelijk bij je bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van je behoeften. De ladecontainer kan zowel aan het hoofdbureau (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep) van een wing- of hoekbureau worden bevestigd. Deze praktische standcontainer is voorzien van 3 diepe lades, waarvan 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Dankzij de handige telescoopgeleiding kun je de laden soepel openen en sluiten. De container is uitgevoerd met een cilindersluiting, inclusief 2 sleutels, zodat je je persoonlijke eigendommen veilig kunt opbergen. De romp en het topblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder de elegante Antraciet (Ral 7016) en het warme Kersen. Daarnaast is er de.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen komt standaard in het Rood. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten