1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) Zonder topblad

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) Zonder topblad

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) Zonder topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) Zonder topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) Zonder topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Wit (RAL9010) | Zonder topblad

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) Zonder topblad

Deze praktische standcontainer met 3 lades is de perfecte oplossing om jouw kantoor netjes en georganiseerd te houden. Met meerdere lades en compartimenten biedt deze container voldoende ruimte om al jouw papierwerk, kantooraccessoires en persoonlijke eigendommen binnen handbereik te houden. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je hem nu bij jouw bureau plaatst of in een andere ruimte gebruikt, deze standcontainer past zich aan jouw behoeften aan. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Het beschikt over 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en een cilindersluiting, inclusief 2 sleutels. Met afmetingen van 75 x 46 x 60/80 cm is deze standcontainer compact maar ruim genoeg om al jouw benodigdheden op te bergen. De romp en het topblad zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je de container kunt aanpassen aan jouw kantoorstijl. Daarnaast is deze container solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Voor nog meer organisatie kun je zelfs een kunststof pennenbak toevoegen.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) Zonder topblad

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) Zonder topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) Zonder topblad komt standaard in het Wit (RAL9010) | Zonder topblad. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) Zonder topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) Zonder topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) Zonder topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten