1. kantoorartikelen
  2. Luxe Stalen Ladeblok Op Wielen Met Slot Verrijdbare Ladekast Archiefkast Kantoor Kast Office Rolcontainer Voor Onder

Luxe Stalen Ladeblok Op Wielen Met Slot Verrijdbare Ladekast Archiefkast Kantoor Kast Office Rolcontainer Voor Onder

5/5

Met Luxe Stalen Ladeblok Op Wielen Met Slot Verrijdbare Ladekast Archiefkast Kantoor Kast Office Rolcontainer Voor Onder zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Luxe Stalen Ladeblok Op Wielen Met Slot Verrijdbare Ladekast Archiefkast Kantoor Kast Office Rolcontainer Voor Onder heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Luxe Stalen Ladeblok Op Wielen Met Slot Verrijdbare Ladekast Archiefkast Kantoor Kast Office Rolcontainer Voor Onder

Merk

Merkloos

Gewicht

19800 g

Afmetingen

Hoogte: 55 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 45 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Roldeur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Luxe Stalen Ladeblok Op Wielen Met Slot Verrijdbare Ladekast Archiefkast Kantoor Kast Office Rolcontainer Voor Onder

Dit luxe stalen ladeblok op wielen is een perfecte aanvulling voor elk kantoor of werkomgeving. Met zijn strakke en moderne design zal het een stijlvolle toevoeging zijn aan elke ruimte. Het ladeblok is gemaakt van sterk metaal en heeft 3 ruime lades waarin je al je belangrijke documenten en voorwerpen kunt opbergen. Wat dit ladeblok echt speciaal maakt, is het ingebouwde slot. Met de meegeleverde sleutel kun je de bovenste lade gemakkelijk vergrendelen, waardoor je waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen. Met dit ladeblok hoef je je nooit zorgen te maken over de veiligheid van je persoonlijke eigendommen. De 4 wielen van dit ladeblok zijn volledig draaibaar, waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen naar elke gewenste plek in je kantoor. Daarnaast kunnen 2 van de wielen stevig worden vergrendeld, zodat de kast veilig op zijn plaats blijft staan. Dit geeft je de flexibiliteit om de indeling van je kantoorruimte naar wens aan te passen. Kortom, dit luxe stalen ladeblok op wielen is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en veilig. Het biedt voldoende opbergruimte en zorgt ervoor dat je belangrijke documenten en voorwerpen altijd binnen handbereik zijn. Een must-have voor elke professionele omgeving.

Veelgestelde vragen over Luxe Stalen Ladeblok Op Wielen Met Slot Verrijdbare Ladekast Archiefkast Kantoor Kast Office Rolcontainer Voor Onder

Luxe Stalen Ladeblok Op Wielen Met Slot Verrijdbare Ladekast Archiefkast Kantoor Kast Office Rolcontainer Voor Onder kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 55 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 45 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 19800 g.

Luxe Stalen Ladeblok Op Wielen Met Slot Verrijdbare Ladekast Archiefkast Kantoor Kast Office Rolcontainer Voor Onder komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Luxe Stalen Ladeblok Op Wielen Met Slot Verrijdbare Ladekast Archiefkast Kantoor Kast Office Rolcontainer Voor Onder is een Ladeblok en heeft als deur type: Roldeur. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Luxe Stalen Ladeblok Op Wielen Met Slot Verrijdbare Ladekast Archiefkast Kantoor Kast Office Rolcontainer Voor Onder is op de markt gebracht door Merkloos. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Luxe Stalen Ladeblok Op Wielen Met Slot Verrijdbare Ladekast Archiefkast Kantoor Kast Office Rolcontainer Voor Onder bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten