1. kantoorartikelen
  2. Bijzetkastje Malibu 1 deur 4 lades

Bijzetkastje Malibu 1 deur 4 lades

5/5

Met Bijzetkastje Malibu 1 deur 4 lades zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Bijzetkastje Malibu 1 deur 4 lades heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Bijzetkastje Malibu 1 deur 4 lades

Merk

Tenzo

Gewicht

54 kg

Afmetingen

Hoogte: 92 cm

Breedte: 98 cm

Diepte 41 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Openslaande deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Bijzetkastje Malibu 1 deur 4 lades

Tenzo New Malibu: een echt designicoon. Deze Malibu kasten zijn al sinds 1998 verkrijgbaar. Ze zijn ontworpen door de gerenommeerde Zweedse ontwerper Rutger Andersson. Het kleurrijke retrodesign van de New Malibu-serie weerspiegelt de stijl en ideeën van jongeren uit de jaren 50 en 60. Ontdek de levensstijl van een hele generatie. Het contrast tussen moderne vormen en retrodesign geeft deze meubelserie iets tijdloos en unieks. Kortom, New Malibu is jong, rebels en kleurrijk. Dit bijzetkastje Malibu 1 deur 4 lades is een prachtige toevoeging aan elk interieur. De poten en handgrepen zijn gemaakt van glanzend nikkel, wat een luxueuze uitstraling geeft. Het kastje is voorzien van een mooi uitgesneden metalen Malibu-logo, wat het design nog meer karakter geeft. Het is verkrijgbaar in maar liefst 6 matte lakkleuren uit de "Spring Rebels" kleurcollectie, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw stijl past. De voorfronten van dit kastje zijn gemaakt van hoogwaardig MDF, terwijl de zijpanelen zijn gemaakt van solide meubelplaat. Hierdoor is het kastje niet alleen mooi om te zien, maar ook duurzaam en stevig. Het bijzetkastje is eenvoudig zelf te monteren met behulp van de uitstekende handleiding die wordt meegeleverd. En het beste van alles: dit kastje is geproduceerd in.

Veelgestelde vragen over Bijzetkastje Malibu 1 deur 4 lades

Bijzetkastje Malibu 1 deur 4 lades kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 92 cm
  • Breedte 98 cm
  • Diepte 41 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 54 kg.

Bijzetkastje Malibu 1 deur 4 lades komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Bijzetkastje Malibu 1 deur 4 lades is een Ladeblok en heeft als deur type: Openslaande deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

Bijzetkastje Malibu 1 deur 4 lades is op de markt gebracht door Tenzo. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Bijzetkastje Malibu 1 deur 4 lades bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten