1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs

Deze praktische standcontainer met 3 lades is de ideale oplossing om al je spullen georganiseerd te houden. Of het nu gaat om documenten, kantoorbenodigdheden of persoonlijke eigendommen, met de verschillende lades en compartimenten is er genoeg ruimte om alles netjes op te bergen. Dankzij de handige wieltjes aan de onderkant is deze container ook nog eens eenvoudig te verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem gemakkelijk naast je bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Deze standcontainer is geschikt voor zowel wing- als hoekbureaus en kan zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de zijkant (60 cm diep) worden bevestigd. Hij is voorzien van 2 normale laden en 1 lade speciaal voor hangmappen. De laden zijn uitgerust met handige telescoopgeleiding en worden afgesloten met een cilinderslot, inclusief 2 sleutels. De romp en het topblad van de container zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je hem kunt aanpassen aan je persoonlijke smaak. Bovendien is hij solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Als optie kun je ook een kunststof pennenbak toevoegen. De meubelen worden ongemonteerd geleverd achter de eerste deur, zodat je ze zelf kunt monteren op de gewenste plek.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten