1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Rood

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen

Deze praktische standcontainer is perfect voor het opbergen van al je spullen. Met 3 of 4 laden en verschillende compartimenten biedt deze container voldoende ruimte om alles netjes en geordend te houden. Of het nu gaat om papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen, je kunt alles binnen handbereik en toch georganiseerd houden. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem gemakkelijk bij jouw bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van jouw behoeften. Deze ladecontainer kan aan een wing- of hoekbureau zowel aan het hoofdbureau (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep) worden bevestigd. Het is uitgevoerd met een cilindersluiting, inclusief 2 sleutels. Bovendien zijn de laden voorzien van handige telescoopgeleiding, zodat je ze soepel kunt openen en sluiten. De afmetingen van de container zijn 75 x 46 x 60/80 cm en je kunt kiezen uit verschillende kleuren voor de romp en het topblad. Het materiaal is solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een kunststof pennenbak toe te voegen. Let op: de meubelen worden ongemonteerd geleverd, maar je kunt ze eenvoudig zelf in elkaar.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen komt standaard in het Rood. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten