1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok antraciet 4 lades 80cm diep afsluitbaar

Ladeblok antraciet 4 lades 80cm diep afsluitbaar

5/5

Met Ladeblok antraciet 4 lades 80cm diep afsluitbaar zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok antraciet 4 lades 80cm diep afsluitbaar heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok antraciet 4 lades 80cm diep afsluitbaar

Merk

Kerkmann

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 58 cm

Breedte: 42 cm

Diepte

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok antraciet 4 lades 80cm diep afsluitbaar

Het Ladeblok antraciet 4 lades 80cm diep afsluitbaar is een veelzijdig meubelstuk dat perfect past in elke ruimte. Met dit handige ladeblok op wielen kunt u eenvoudig een tafel omtoveren in een bureau, waardoor u altijd een comfortabele werkplek bij de hand heeft. Maar het ladeblok kan ook op andere manieren worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld als nachtkastje naast uw bed. Bij Meubelen-Online bieden wij ladeblokken in verschillende afmetingen en met diverse indelingen aan, zodat u altijd het perfecte ladeblok kunt vinden dat aan uw wensen voldoet. Het Ladeblok antraciet 4 lades 80cm diep afsluitbaar is niet alleen praktisch, maar ook veilig. Alle lades zijn afsluitbaar, waardoor u uw persoonlijke spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast is de bovenste lade voorzien van een vaste pennenbak, zodat u uw schrijfgerei altijd georganiseerd kunt houden. Met het Ladeblok antraciet 4 lades 80cm diep afsluitbaar haalt u niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een stijlvol item dat past bij elke interieurstijl. De antracietkleur geeft het ladeblok een moderne uitstraling, terwijl de hoogwaardige afwerking zorgt voor een duurzaam product. Met de handige wielen kunt u het ladeblok eenvoudig verplaatsen naar elke gewenste plek.

Veelgestelde vragen over Ladeblok antraciet 4 lades 80cm diep afsluitbaar

Ladeblok antraciet 4 lades 80cm diep afsluitbaar kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 58 cm
  • Breedte 42 cm
  • Diepte

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

Ladeblok antraciet 4 lades 80cm diep afsluitbaar komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok antraciet 4 lades 80cm diep afsluitbaar is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Ladeblok antraciet 4 lades 80cm diep afsluitbaar is op de markt gebracht door Kerkmann. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok antraciet 4 lades 80cm diep afsluitbaar bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten