1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast 3 lades Met slot Staal

Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast 3 lades Met slot Staal

5/5

Met Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast 3 lades Met slot Staal zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast 3 lades Met slot Staal heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast 3 lades Met slot Staal

Merk

Merkloos

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 48 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast 3 lades Met slot Staal

Bewaar al uw belangrijke documenten veilig en georganiseerd met dit handige ladeblok bureaukast. Met zijn stijlvolle ontwerp en stevige constructie, voegt deze archiefkast niet alleen functionaliteit toe aan uw kantoor, maar ook een vleugje elegantie. Met twee handige lades voor uw kantoorbenodigdheden en een ruime lade voor hangmappen en andere belangrijke documenten, biedt dit ladeblok voldoende opbergruimte voor al uw archiefbehoeften. Het compacte verticale ontwerp maakt dit ladeblok bureaukast perfect geschikt voor kleinere ruimtes, of het nu thuis of op kantoor is. Met zijn vier omnidirectionele wielen is deze archiefkast ook gemakkelijk te verplaatsen, waardoor u de flexibiliteit heeft om het naar elke gewenste locatie te brengen. Gemaakt van duurzaam staal, is dit ladeblok bureaukast gebouwd om langdurig gebruikt te worden en zal het u jarenlang van dienst zijn. Een extra voordeel van dit ladeblok bureaukast is de bovenste lade die voorzien is van een slot. Hiermee kunt u alle drie de lades tegelijkertijd vergrendelen, waardoor uw privacy en de veiligheid van uw belangrijke documenten gewaarborgd worden. Met dit ladeblok bureaukast kunt u uw kantoorruimte niet alleen georganiseerd houden, maar ook een vleugje stijl toevoegen aan uw werkplek.

Veelgestelde vragen over Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast 3 lades Met slot Staal

Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast 3 lades Met slot Staal kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 48 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van .

Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast 3 lades Met slot Staal komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast 3 lades Met slot Staal is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast 3 lades Met slot Staal is op de markt gebracht door Merkloos. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast 3 lades Met slot Staal bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten