1. kantoorartikelen
  2. Kantoorkast Molise met slot sleutels 90x40x90 cm donkergrijs

Kantoorkast Molise met slot sleutels 90x40x90 cm donkergrijs

5/5

Met Kantoorkast Molise met slot sleutels 90x40x90 cm donkergrijs zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Kantoorkast Molise met slot sleutels 90x40x90 cm donkergrijs heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Kantoorkast Molise met slot sleutels 90x40x90 cm donkergrijs

Merk

en.casa

Gewicht

24 g

Afmetingen

Hoogte: 90 cm

Breedte: 40 cm

Diepte 40 cm

Kleur

donkergrijs

Open of dichte kast

Dichte kast, Met achterwand

Met wielen

Nee

Type deur

Openslaande deuren

Type kast

Archiefkast

Omschrijving van Kantoorkast Molise met slot sleutels 90x40x90 cm donkergrijs

Met de Kantoorkast Molise met slot sleutels 90x40x90 cm donkergrijs kun je je kantoororganisatie naar een hoger niveau tillen. Deze elegante kantoorkast biedt niet alleen voldoende opbergruimte voor al je belangrijke documenten en kantoorbenodigdheden, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan je werkruimte. De kantoorkast is vervaardigd van hoogwaardig materiaal en heeft een robuuste constructie, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Met zijn donkergrijze afwerking past hij perfect bij elk kantoorinterieur en voegt hij een vleugje moderniteit en verfijning toe. Daarnaast beschikt deze kantoorkast over een handig slot met sleutels, waardoor je je waardevolle documenten en persoonlijke spullen veilig kunt bewaren. De afmetingen van 90x40x90 cm zorgen voor voldoende opbergruimte zonder te veel ruimte in beslag te nemen. Kortom, de Kantoorkast Molise met slot sleutels 90x40x90 cm donkergrijs is de perfecte aanvulling voor elk kantoor. Het biedt niet alleen functionaliteit, maar ook stijl en veiligheid. Haal deze kantoorkast vandaag nog in huis en transformeer je werkruimte tot een georganiseerde en inspirerende omgeving.

Veelgestelde vragen over Kantoorkast Molise met slot sleutels 90x40x90 cm donkergrijs

Kantoorkast Molise met slot sleutels 90x40x90 cm donkergrijs kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 90 cm
  • Breedte 40 cm
  • Diepte 40 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 24 g.

Kantoorkast Molise met slot sleutels 90x40x90 cm donkergrijs komt standaard in het donkergrijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Kantoorkast Molise met slot sleutels 90x40x90 cm donkergrijs is een Archiefkast en heeft als deur type: Openslaande deuren. Het is daarnaast een Dichte kast, Met achterwand en heeft wielen: Nee.

Kantoorkast Molise met slot sleutels 90x40x90 cm donkergrijs is op de markt gebracht door en.casa. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Kantoorkast Molise met slot sleutels 90x40x90 cm donkergrijs bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten