1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn

Beschrijving van het product: "Praktische standcontainer met 3 diepe lades van 60CM in de kleur antraciet (RAL 7016) en een topblad van ahorn. Met deze standcontainer heb je voldoende ruimte om al je spullen netjes en georganiseerd te houden. Of het nu gaat om papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen, je kunt alles binnen handbereik en toch georganiseerd houden. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem gemakkelijk bij jouw bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van jouw behoeften. Deze ladecontainer kan aan een wing- of hoekbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep). Deze praktische standcontainer wordt geleverd met 3 lades, waarvan 2 normale lades en 1 lade speciaal voor hangmappen. De lades zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en kunnen worden afgesloten met de cilindersluiting, inclusief 2 sleutels. De romp en het topblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Optioneel kun je ook een kunststof pennenbak toevoegen. De meubelen worden ongemonteerd geleverd, maar zijn eenvoud.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten