1. kantoorartikelen
  2. Verleng ladeblok antraciet hoogte verstelbaar

Verleng ladeblok antraciet hoogte verstelbaar

5/5

Met Verleng ladeblok antraciet hoogte verstelbaar zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Verleng ladeblok antraciet hoogte verstelbaar heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Verleng ladeblok antraciet hoogte verstelbaar

Merk

Kerkmann

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 72 cm

Breedte: 42 cm

Diepte

Kleur

Grijs, Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Verleng ladeblok antraciet hoogte verstelbaar

Met het Verleng ladeblok antraciet hoogte verstelbaar kun je niet alleen je werkruimte vergroten, maar ook een unieke touch toevoegen aan je bureau. In tegenstelling tot een traditioneel ladeblok, plaats je dit verleng-ladeblok naast je bureau in plaats van eronder. Hierdoor heb je direct extra ruimte binnen handbereik om je essentiële documenten en kantoorbenodigdheden op te bergen. Dit ladeblok heeft een elegante witte kleur en het blad van het ladeblok is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, grijs, antraciet en zelfs blank hout. Hierdoor kun je het ladeblok perfect afstemmen op de stijl van je bureau. Bovendien is dit verleng-ladeblok hoger dan een standaard ladeblok en kan het in hoogte worden versteld van 72-76 cm, waardoor het naadloos aansluit op de hoogte van je bureau. Dit veelzijdige ladeblok kan worden gebruikt in combinatie met al onze in hoogte verstelbare bureaus, waardoor het een ideale aanvulling is voor zowel thuiswerkplekken als professionele kantoren. Ontdek nu welke van onze verstelbare bureaus perfect passen bij deze speciale ladeblokken op onze website Meubelen-Online. Kies voor functionaliteit en stijl met het Verleng ladeblok antraciet hoogte verstelbaar!

Veelgestelde vragen over Verleng ladeblok antraciet hoogte verstelbaar

Verleng ladeblok antraciet hoogte verstelbaar kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 72 cm
  • Breedte 42 cm
  • Diepte

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

Verleng ladeblok antraciet hoogte verstelbaar komt standaard in het Grijs, Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Verleng ladeblok antraciet hoogte verstelbaar is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Verleng ladeblok antraciet hoogte verstelbaar is op de markt gebracht door Kerkmann. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Verleng ladeblok antraciet hoogte verstelbaar bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten