1. kantoorartikelen
  2. AREBOS Archiefkast Dossierkast Roldeurkast Kantoorkast Opbergkasten met deuren Archiefkast Metaal 90x90x40 cm 1

AREBOS Archiefkast Dossierkast Roldeurkast Kantoorkast Opbergkasten met deuren Archiefkast Metaal 90x90x40 cm 1

5/5

Met AREBOS Archiefkast Dossierkast Roldeurkast Kantoorkast Opbergkasten met deuren Archiefkast Metaal 90x90x40 cm 1 zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met AREBOS Archiefkast Dossierkast Roldeurkast Kantoorkast Opbergkasten met deuren Archiefkast Metaal 90x90x40 cm 1 heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties AREBOS Archiefkast Dossierkast Roldeurkast Kantoorkast Opbergkasten met deuren Archiefkast Metaal 90x90x40 cm 1

Merk

Arebos

Gewicht

23 kg

Afmetingen

Hoogte: 90 cm

Breedte: 90 cm

Diepte 40 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast, Met achterwand

Met wielen

Nee

Type deur

Openslaande deuren

Type kast

Archiefkast

Omschrijving van AREBOS Archiefkast Dossierkast Roldeurkast Kantoorkast Opbergkasten met deuren Archiefkast Metaal 90x90x40 cm 1

"Met zijn handige indeling biedt de AREBOS Archiefkast Dossierkast Roldeurkast Kantoorkast een perfecte oplossing voor het organiseren van uw bedrijf, garage, kelder, kantoor of elke andere ruimte die meer netheid en orde nodig heeft. Deze archiefkast is speciaal ontworpen om documenten, mappen, gereedschap en andere voorwerpen op een efficiënte en veilige manier op te bergen. De archiefkast is gemaakt van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. Met zijn afmetingen van 90x90x40 cm biedt het voldoende opbergruimte zonder veel vloeroppervlakte in beslag te nemen. De roldeuren van de kast zorgen voor een ruimtebesparend ontwerp, waardoor de kast ook geschikt is voor kleinere ruimtes. Deze kast is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het strakke design en de neutrale kleur passen perfect in elke ruimte en voegen een professionele uitstraling toe. Daarnaast is de kast afsluitbaar, waardoor uw waardevolle documenten en voorwerpen veilig en beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang. Kortom, de AREBOS Archiefkast Dossierkast Roldeurkast Kantoorkast is de ideale oplossing voor een opgeruimde en georganiseerde werkruimte. Met zijn handige indeling, duurzaamheid en esthetisch aantrekkelijk design is deze archiefkast een must-have voor.

Veelgestelde vragen over AREBOS Archiefkast Dossierkast Roldeurkast Kantoorkast Opbergkasten met deuren Archiefkast Metaal 90x90x40 cm 1

AREBOS Archiefkast Dossierkast Roldeurkast Kantoorkast Opbergkasten met deuren Archiefkast Metaal 90x90x40 cm 1 kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 90 cm
  • Breedte 90 cm
  • Diepte 40 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 23 kg.

AREBOS Archiefkast Dossierkast Roldeurkast Kantoorkast Opbergkasten met deuren Archiefkast Metaal 90x90x40 cm 1 komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

AREBOS Archiefkast Dossierkast Roldeurkast Kantoorkast Opbergkasten met deuren Archiefkast Metaal 90x90x40 cm 1 is een Archiefkast en heeft als deur type: Openslaande deuren. Het is daarnaast een Dichte kast, Met achterwand en heeft wielen: Nee.

AREBOS Archiefkast Dossierkast Roldeurkast Kantoorkast Opbergkasten met deuren Archiefkast Metaal 90x90x40 cm 1 is op de markt gebracht door Arebos. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt AREBOS Archiefkast Dossierkast Roldeurkast Kantoorkast Opbergkasten met deuren Archiefkast Metaal 90x90x40 cm 1 bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten