1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Licht grijs (Ral 7035) | Havanna

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna

Praktische standcontainer met 3 lades diep 60 cm in de kleur Licht (Ral 7035) met een topblad in de kleur Havanna. Deze praktische standcontainer biedt voldoende ruimte en opslagmogelijkheden om al je spullen netjes georganiseerd te houden. Of het nu gaat om papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke bezittingen, met de verschillende lades en compartimenten kun je alles binnen handbereik houden en toch geordend. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem gemakkelijk naast je bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Het beschikt over 2 normale laden en 1 lade voor hangmappen, zodat je alles georganiseerd kunt houden. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en een cilinderslot, inclusief 2 sleutels. De afmetingen van de container zijn 75 x 46 x 60 cm en het is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor de romp en het topblad. Het is solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Als extra optie kun je een kunststof pennenbak toevoegen. De me.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna komt standaard in het Licht grijs (Ral 7035) | Havanna. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten