1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Aluminium (RAL9006) | Havanna

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna

De Praktische standcontainer met 4 lades is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een georganiseerde en overzichtelijke werkomgeving. Met zijn ruime lades en compartimenten biedt deze container voldoende opbergruimte voor al je belangrijke documenten, kantoorbenodigdheden en persoonlijke eigendommen. Alles is binnen handbereik en toch netjes opgeruimd! Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de handige wieltjes aan de onderkant kun je de container moeiteloos verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je hem nu naast je bureau wilt plaatsen of in een andere ruimte wilt gebruiken, het is allemaal mogelijk. De container kan zowel aan een wing- of hoekbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau als aan de hoekzijde. De Praktische standcontainer is uitgerust met 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. De laden zijn voorzien van een handige telescoopgeleiding, waardoor ze soepel openen en sluiten. Bovendien is de container uitgevoerd met een cilindersluiting, inclusief 2 sleutels, zodat je je belangrijke documenten veilig kunt opbergen. De romp en het topblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de container kunt aanpassen aan je persoonlijke smaak en interieur.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna komt standaard in het Aluminium (RAL9006) | Havanna. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten