1. kantoorartikelen
  2. Relaxdays Bureaukast verrijdbaar kastje toetsenbordlade printertafel op wielen

Relaxdays Bureaukast verrijdbaar kastje toetsenbordlade printertafel op wielen

5/5

Met Relaxdays Bureaukast verrijdbaar kastje toetsenbordlade printertafel op wielen zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Relaxdays Bureaukast verrijdbaar kastje toetsenbordlade printertafel op wielen heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Relaxdays Bureaukast verrijdbaar kastje toetsenbordlade printertafel op wielen

Merk

Relaxdays

Gewicht

18.02 kg

Afmetingen

Hoogte: 74 cm

Breedte: 60 cm

Diepte 48 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Openslaande deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Relaxdays Bureaukast verrijdbaar kastje toetsenbordlade printertafel op wielen

Het Relaxdays Bureaukast verrijdbaar kastje toetsenbordlade printertafel op wielen is een must-have voor een efficiënte werkomgeving. Dit praktische bureaukastje zorgt ervoor dat belangrijke documenten altijd binnen handbereik zijn. Met een bovenste plank speciaal ontworpen voor je printer, kan je deze gemakkelijk plaatsen en heb je direct toegang tot printpapier en andere benodigdheden die je netjes kunt opbergen in de vakken. Deze zwarte bureaukast is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De ingebouwde toetsenbordlade zorgt ervoor dat je ergonomisch kunt werken en biedt een handige oplossing om je toetsenbord uit het zicht op te bergen wanneer deze niet in gebruik is. Dankzij de wielen is deze printertafel ook nog eens verrijdbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen en aan de kant kunt schuiven wanneer nodig. Met het Relaxdays Bureaukast verrijdbaar kastje toetsenbordlade printertafel op wielen haal je niet alleen een praktisch meubelstuk in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je kantoor. Deze bureaukast is de ideale oplossing om je werkplek georganiseerd en efficiënt te houden, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Veelgestelde vragen over Relaxdays Bureaukast verrijdbaar kastje toetsenbordlade printertafel op wielen

Relaxdays Bureaukast verrijdbaar kastje toetsenbordlade printertafel op wielen kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 74 cm
  • Breedte 60 cm
  • Diepte 48 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 18.02 kg.

Relaxdays Bureaukast verrijdbaar kastje toetsenbordlade printertafel op wielen komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Relaxdays Bureaukast verrijdbaar kastje toetsenbordlade printertafel op wielen is een Ladeblok en heeft als deur type: Openslaande deuren. Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Relaxdays Bureaukast verrijdbaar kastje toetsenbordlade printertafel op wielen is op de markt gebracht door Relaxdays. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Relaxdays Bureaukast verrijdbaar kastje toetsenbordlade printertafel op wielen bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten