1. kantoorartikelen
  2. Nada kommode laag en smal 3 lades, betondecor hoogglans

Nada kommode laag en smal 3 lades, betondecor hoogglans

5/5

Met Nada kommode laag en smal 3 lades, betondecor hoogglans zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Nada kommode laag en smal 3 lades, betondecor hoogglans heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Nada kommode laag en smal 3 lades, betondecor hoogglans

Merk

Tvilum

Gewicht

18400 g

Afmetingen

Hoogte: 70.0 cm

Breedte: 40.0 cm

Diepte 50 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Nada kommode laag en smal 3 lades, betondecor hoogglans

De Nada kommode laag en smal met 3 lades is een perfecte aanvulling voor jouw interieur. Met zijn betondecor en witte hoogglans afwerking straalt deze kommode klasse en stijl uit. De meubels zijn van uitstekende kwaliteit en bieden een comfortabel gebruik, terwijl ze ook een prachtig en eigentijds design hebben. Deze kommode is niet alleen functioneel, maar ook zeer betaalbaar. Je kunt je eigen persoonlijke stijl creëren door deze kommode te combineren met kleinere meubels of mooie woonaccessoires. Bij ons vind je de nieuwste trends op het gebied van woninginrichting, zoals je ze in tijdschriften en magazines ziet. Onze meubels zijn uniek, praktisch en comfortabel. Elk meubel heeft zijn eigen prachtige en aparte design, waardoor jouw interieur een unieke uitstraling krijgt. Met de Nada kommode laag en smal met 3 lades haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een eyecatcher die jouw interieur compleet maakt.

Veelgestelde vragen over Nada kommode laag en smal 3 lades, betondecor hoogglans

Nada kommode laag en smal 3 lades, betondecor hoogglans kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 70.0 cm
  • Breedte 40.0 cm
  • Diepte 50 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 18400 g.

Nada kommode laag en smal 3 lades, betondecor hoogglans komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Nada kommode laag en smal 3 lades, betondecor hoogglans is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

Nada kommode laag en smal 3 lades, betondecor hoogglans is op de markt gebracht door Tvilum. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Nada kommode laag en smal 3 lades, betondecor hoogglans bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten