1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad

De praktische standcontainer met 4 lades is de perfecte oplossing om al je spullen georganiseerd te houden. Of je nu papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen hebt, deze container biedt voldoende ruimte om alles binnen handbereik te houden. Met zijn meerdere lades en compartimenten kan je alles netjes opbergen en georganiseerd houden. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kan je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je hem nu naast je bureau wilt plaatsen of in een andere ruimte wilt gebruiken, het kan allemaal, afhankelijk van jouw behoeften. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan zowel een wing- als hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep). Het is uitgerust met 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Bovendien is het voorzien van een cilindersluiting met 2 sleutels voor extra veiligheid. De laden zijn uitgerust met handige telescoopgeleiding voor soepel openen en sluiten. Deze standcontainer is verkrijgbaar in 2 dieptematen: 60 cm diep of 80 cm diep. Je kan kiezen uit verschillende kleuren voor de romp en het topblad. Daarnaast is er ook een optie om een kunststof pennenbak toe te voegen. De meubelen worden ongemonteerd.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten