1. kantoorartikelen
  2. SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem

5/5

Met SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 51.20 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem

De SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem is een veelzijdige en praktische oplossing voor het opbergen van verschillende items. Deze rolcontainer is uitgerust met een handige lade en een ophangsysteem, waardoor het eenvoudig is om items op te bergen en georganiseerd te houden. Met zijn afsluitbare functie en centrale vergrendeling biedt deze rolcontainer een optimale beveiliging voor uw waardevolle spullen. U kunt erop vertrouwen dat uw items veilig zijn, zelfs als u ze voor langere tijd opbergt. De penlade van deze rolcontainer is perfect voor het opbergen van kleine kantoorbenodigdheden zoals pennen, potloden en paperclips. Hierdoor kunt u gemakkelijk bij deze items terwijl u werkt en houdt u uw bureau netjes en opgeruimd. Met afmetingen van 42,8 x 80 x 51,2 cm biedt deze rolcontainer voldoende ruimte voor het opbergen van uw spullen. Of het nu gaat om documenten, kantoorbenodigdheden of andere persoonlijke spullen, deze rolcontainer biedt de perfecte opbergoplossing. Deze rolcontainer wordt geleverd in een handige montageset, zodat u deze eenvoudig kunt monteren en direct kunt gebruiken. Met zijn stijlvolle houten ontwerp past deze rolcontainer perfect in elke kantoor- of huisomgeving. Kies voor de SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem voor een praktische en stijlvolle oplossing voor al uw opbergbehoeften.

Veelgestelde vragen over SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 51.20 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten