1. kantoorartikelen
  2. Euroseats persoonlijke lade afsluitbaar met sleutel voor montage onder het bureau

Euroseats persoonlijke lade afsluitbaar met sleutel voor montage onder het bureau

5/5

Met Euroseats persoonlijke lade afsluitbaar met sleutel voor montage onder het bureau zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Euroseats persoonlijke lade afsluitbaar met sleutel voor montage onder het bureau heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Euroseats persoonlijke lade afsluitbaar met sleutel voor montage onder het bureau

Merk

Euroseats

Gewicht

500 g

Afmetingen

Hoogte: 189 mm

Breedte: 292 mm

Diepte 369 mm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Euroseats persoonlijke lade afsluitbaar met sleutel voor montage onder het bureau

De Euroseats persoonlijke lade is een onmisbare toevoeging aan uw werkruimte. Deze lade is speciaal ontworpen om onder uw bureau te monteren en biedt een handige en veilige opbergoplossing voor al uw persoonlijke items. Of het nu gaat om waardevolle spullen, vertrouwelijke documenten of gewoon dagelijkse benodigdheden, deze afsluitbare lade zorgt ervoor dat uw bezittingen veilig en georganiseerd blijven. Met zijn compacte formaat neemt de persoonlijke lade weinig ruimte in beslag op uw bureau, waardoor u meer werkruimte overhoudt. De lade is voorzien van een stevig slot en wordt geleverd met een sleutel, zodat u volledige controle heeft over wie toegang heeft tot uw persoonlijke bezittingen. Bovendien is de lade gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en langdurig gebruik garandeert. Met de Euroseats persoonlijke lade kunt u uw bureau netjes en georganiseerd houden, terwijl u tegelijkertijd uw waardevolle spullen veilig en binnen handbereik houdt. Investeer in deze praktische en functionele opbergoplossing en geniet van een opgeruimde werkruimte waarin u efficiënt kunt werken.

Veelgestelde vragen over Euroseats persoonlijke lade afsluitbaar met sleutel voor montage onder het bureau

Euroseats persoonlijke lade afsluitbaar met sleutel voor montage onder het bureau kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 189 mm
  • Breedte 292 mm
  • Diepte 369 mm

Daarnaast heeft het een gewicht van 500 g.

Euroseats persoonlijke lade afsluitbaar met sleutel voor montage onder het bureau komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Euroseats persoonlijke lade afsluitbaar met sleutel voor montage onder het bureau is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

Euroseats persoonlijke lade afsluitbaar met sleutel voor montage onder het bureau is op de markt gebracht door Euroseats. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Euroseats persoonlijke lade afsluitbaar met sleutel voor montage onder het bureau bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten