1. kantoorartikelen
  2. SIGNA TC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep

SIGNA TC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep

5/5

Met SIGNA TC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA TC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA TC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 51.20 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA TC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep

De SIGNA TC30 CE rolcontainer van hout met 3 lades is een functioneel en elegant opbergmeubel voor elke ruimte. Met zijn knoestige eiken afwerking en chroom metalen handgreep voegt deze rolcontainer een vleugje stijl toe aan elke omgeving. Deze rolcontainer is perfect voor het organiseren van uw kantoor, studeerkamer of zelfs uw woonkamer. Met zijn drie lades biedt het voldoende opbergruimte voor al uw benodigdheden. De lades zijn afsluitbaar en beschikken over een centrale vergrendeling, waardoor u uw spullen veilig kunt opbergen. De chroom metalen handgreep voegt niet alleen een vleugje elegantie toe, maar maakt het ook gemakkelijk om de lades te openen en te sluiten. De afmetingen van deze rolcontainer zijn 42,8 cm breed, 80 cm diep en 51,2 cm hoog, waardoor het een compacte opbergoplossing is die niet te veel ruimte in beslag neemt. Het is eenvoudig te monteren en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. Kies voor de SIGNA TC30 CE rolcontainer en geniet van een georganiseerde en stijlvolle ruimte.

Veelgestelde vragen over SIGNA TC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep

SIGNA TC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 51.20 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA TC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA TC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

SIGNA TC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA TC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten