1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad

Deze praktische standcontainer met 4 lades is perfect om alles georganiseerd en netjes te houden. Of je nu papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen wilt opbergen, deze container biedt voldoende ruimte om alles binnen handbereik te houden. Daarnaast is hij ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes aan de onderkant. Deze ladecontainer kan zowel aan een wing- of hoekbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Hij is uitgerust met 2 normale laden en 1 lade speciaal voor hangmappen, zodat je al je documenten geordend kunt bewaren. Bovendien zijn de laden voorzien van handige telescoopgeleiding en een cilindersluiting, inclusief 2 sleutels. De romp en het topblad van deze standcontainer zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je hem kunt aanpassen aan de stijl van jouw kantoor. Daarnaast is hij solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Je kunt zelfs een kunststof pennenbak toevoegen als extra optie. De meubelen worden ongemonteerd geleverd, maar met de duidelijke instructies kun je hem eenvoudig in elkaar zetten. Kortom, deze praktische standcontainer is de perfecte aanvulling voor jouw kantoor!

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten