1. kantoorartikelen
  2. La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal lichtgrijs

La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal lichtgrijs

5/5

Met La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal lichtgrijs zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal lichtgrijs heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal lichtgrijs

Merk

Dolce Vita

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 67 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 45 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal lichtgrijs

Dit verrijdbare ladeblok heeft een afmeting van 39x45x67 cm en is gemaakt van duurzaam staal in een lichtgrijze kleur. Met zijn strakke en moderne uitstraling past dit ladeblok perfect in elke kantoorruimte of werkkamer. Het ladeblok is voorzien van twee ruime lades, elk met een slot voor extra veiligheid. Hierdoor kan je al je belangrijke documenten en dossiers netjes en georganiseerd opbergen. Bovendien zijn de lades uitgerust met verwijderbare ophangstangen, ideaal voor het opbergen van A4-hangmappen. De lades zijn voorzien van hoogwaardige kogelladegeleiders, waardoor ze soepel en geruisloos openen en sluiten. Zelfs bij een zwaardere belasting kunnen de lades volledig worden uitgetrokken, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je documenten. Met de handige wielen aan de onderkant van het ladeblok kan je het eenvoudig verplaatsen naar elke gewenste locatie. Of je het nu naast je bureau wilt hebben of in een hoek van de kamer, dit verrijdbare ladeblok biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Met zijn stevige constructie en praktische functies is dit verrijdbare ladeblok de perfecte aanvulling voor jouw kantoor of werkruimte. Creëer een georganiseerde en stijlvolle omgeving met het La Dolce Vita Ladeblok.

Veelgestelde vragen over La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal lichtgrijs

La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal lichtgrijs kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 67 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 45 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van .

La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal lichtgrijs komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal lichtgrijs is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Ja.

La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal lichtgrijs is op de markt gebracht door Dolce Vita. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal lichtgrijs bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten