1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad

Praktische standcontainer met 3 of 4 lades Deze praktische standcontainer is de ideale oplossing om al je spullen netjes en georganiseerd te houden. Met zijn meerdere lades en compartimenten biedt deze container voldoende ruimte voor al je papierwerk, kantooraccessoires en persoonlijke eigendommen. Alles blijft binnen handbereik en toch geordend. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de handige wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je hem nu naast je bureau wilt plaatsen of in een andere ruimte wilt gebruiken, het kan allemaal. De keuze is aan jou. Deze ladecontainer kan eenvoudig worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Het heeft 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Daarnaast is de container uitgerust met een handige cilindersluiting, inclusief 2 sleutels. De laden zijn voorzien van telescoopgeleiding, zodat ze soepel openen en sluiten. Je kunt kiezen tussen twee dieptematen: 60 cm of 80 cm. De afmetingen zijn 75 x 46 x 60/80 cm. De romp en het topblad van de container zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw interieur past. Deze standcontainer is solide.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten