1. kantoorartikelen
  2. SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem

5/5

Met SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem

De SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem is een veelzijdige en praktische opbergoplossing voor iedere ruimte. Met zijn strakke houten ontwerp en handig ophangsysteem is deze rolcontainer niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. De rolcontainer is uitgerust met een lade en een afsluitbaar systeem met centrale vergrendeling, waardoor je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. De penlade biedt extra opbergruimte voor kleinere items. Met afmetingen van 42,8 x 58 x 59 cm is deze rolcontainer compact en past hij gemakkelijk in verschillende ruimtes. De montage van deze rolcontainer is eenvoudig en snel. Het ophangsysteem zorgt ervoor dat de rolcontainer stevig aan de muur kan worden bevestigd, waardoor hij niet alleen ruimte bespaart, maar ook zorgt voor een opgeruimde uitstraling. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt in je kantoor, woonkamer of slaapkamer, de SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem is de ideale keuze.

Veelgestelde vragen over SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten