1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Ahorn

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Ahorn zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Ahorn heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Ahorn

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Ahorn

Deze praktische standcontainer met 4 lades is de perfecte oplossing om al je spullen georganiseerd en binnen handbereik te houden. Of het nu gaat om belangrijke documenten, kantoorbenodigdheden of persoonlijke eigendommen, met de vele lades en compartimenten is er voldoende ruimte om alles netjes op te bergen. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar elke gewenste locatie. Of je hem nu naast je bureau plaatst of in een andere ruimte gebruikt, de keuze is aan jou. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een hoek- of wingbureau, zowel aan het hoofdbureau (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep). De container is uitgerust met 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en hebben een cilindersluiting met 2 sleutels. De afmetingen van de standcontainer zijn 75 x 46 x 60/80 cm (hoogte, breedte, diepte) en de romp en het topblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De standcontainer is solide, slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Je kunt zelfs een kunststof pennenbak toevoegen voor nog meer gebruiksgemak. De meubelen worden ongemonteerd geleverd, maar met de duidelijke instructies is de montage een eit.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Ahorn kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Ahorn komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Ahorn is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Ahorn is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Ahorn bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten