1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Sandro

Ladeblok Sandro

5/5

Met Ladeblok Sandro zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Sandro heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Sandro

Merk

Interlink SAS

Gewicht

20.63 kg

Afmetingen

Hoogte: 63 cm

Breedte: 45 cm

Diepte 40 cm

Kleur

Bruin, Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Sandro

Dit handige ladeblok is perfect voor het organiseren van al je kantoorbenodigdheden. Met drie ruime lades biedt het Ladeblok Sandro voldoende opbergruimte voor al je documenten, pennen, notitieblokken en nog veel meer. Het strakke design en de frisse uitstraling zorgen ervoor dat dit ladeblok een stijlvolle toevoeging is aan elke werkplek. Het Ladeblok Sandro is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is daardoor duurzaam en stevig. De lades zijn voorzien van soepele geleiders, waardoor ze gemakkelijk open en dicht gaan. Daarnaast is het ladeblok uitgerust met een slot, zodat je waardevolle spullen veilig opgeborgen kunnen worden. De compacte afmetingen van het ladeblok maken het ook ideaal voor kleinere ruimtes. Dit ladeblok is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in je kantoor. Het eigentijdse ontwerp en de frisse kleur geven een moderne en speelse touch aan elke werkplek. Het Ladeblok Sandro is niet zomaar een meubelstuk, het is een werkmaatje dat je helpt om georganiseerd en efficiënt te werken. Haal dit ladeblok in huis en ervaar zelf het gemak en de stijlvolle uitstraling die het te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Ladeblok Sandro

Ladeblok Sandro kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 63 cm
  • Breedte 45 cm
  • Diepte 40 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 20.63 kg.

Ladeblok Sandro komt standaard in het Bruin, Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Sandro is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok Sandro is op de markt gebracht door Interlink SAS. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Sandro bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten