1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs

Deze praktische standcontainer met 3 lades is perfect voor het organiseren van je kantoorruimte. Met zijn meerdere lades en compartimenten biedt deze container voldoende ruimte om al je benodigdheden netjes op te bergen. Of het nu gaat om papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen, je kunt alles binnen handbereik houden en toch georganiseerd blijven. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem gemakkelijk bij je bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van je behoeften. De ladecontainer kan worden bevestigd aan zowel een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Het bevat 2 normale laden en 1 lade voor hangmappen, zodat je al je documenten georganiseerd kunt houden. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en een cilindersluiting met 2 sleutels. Daarnaast is het mogelijk om een kunststof pennenbak toe te voegen. De standcontainer is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor de romp en het topblad, zodat je het kunt aanpassen aan je persoonlijke smaak en kantoorinrichting. Het is solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken, waardoor het een duurzame ke.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten