1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok 3 lades 60cm diep afsluitbaar

Ladeblok 3 lades 60cm diep afsluitbaar

5/5

Met Ladeblok 3 lades 60cm diep afsluitbaar zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok 3 lades 60cm diep afsluitbaar heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok 3 lades 60cm diep afsluitbaar

Merk

Merkloos

Gewicht

18.40 kg

Afmetingen

Hoogte: 54 cm

Breedte: 42 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok 3 lades 60cm diep afsluitbaar

Het ladeblok wit met 3 lades en een diepte van 60 cm is een veelzijdig en praktisch meubelstuk dat perfect past in elke ruimte. Met zijn handige wielen kunt u het ladeblok eenvoudig verplaatsen en het gebruiken om uw tafel snel om te toveren tot een bureau. Maar de mogelijkheden eindigen daar niet. Dit ladeblok kan ook dienen als een stijlvol nachtkastje naast uw bed, waar u al uw benodigdheden binnen handbereik kunt houden. Bij Meubelen-Online begrijpen we dat elk individu unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij ladeblokken aan in verschillende afmetingen en met verschillende indelingen. Onze ladeblokken zijn niet alleen functioneel, maar ook veilig. Ze zijn namelijk afsluitbaar, waardoor u uw persoonlijke spullen veilig kunt opbergen. Bovendien is de bovenste lade voorzien van een handige pennenbak, die uitneembaar is. Hierdoor kunt u de lade op maat aanpassen aan uw behoeften en deze ook gewoon gebruiken zonder de pennenbak. Met het ladeblok wit 3 lades 60cm diep afsluitbaar haalt u een veelzijdig meubelstuk in huis dat niet alleen praktisch is, maar ook een stijlvolle toevoeging vormt aan uw interieur. Of u het nu gebruikt als bureauopslag, nachtkastje of voor iets anders, dit ladeblok zal u niet teleurstellen. Ontdek de vele mogelijkheden die het biedt en geniet van de.

Veelgestelde vragen over Ladeblok 3 lades 60cm diep afsluitbaar

Ladeblok 3 lades 60cm diep afsluitbaar kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 54 cm
  • Breedte 42 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 18.40 kg.

Ladeblok 3 lades 60cm diep afsluitbaar komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok 3 lades 60cm diep afsluitbaar is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok 3 lades 60cm diep afsluitbaar is op de markt gebracht door Merkloos. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok 3 lades 60cm diep afsluitbaar bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten