1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Rood

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen

Praktische standcontainer met 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen. Deze praktische standcontainer is perfect om jouw kantoor netjes en geordend te houden. Met maar liefst 3 lades en verschillende compartimenten biedt deze container voldoende ruimte om al jouw papierwerk, kantooraccessoires en persoonlijke eigendommen op te bergen. Dankzij de slimme indeling kun je alles binnen handbereik hebben en toch georganiseerd blijven. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem gemakkelijk naast jouw bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van jouw behoeften. Bovendien kan deze ladecontainer zowel aan het hoofdbureau (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep) van een wing- of hoekbureau worden bevestigd. Deze standcontainer is uitgerust met 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Daarnaast is hij voorzien van een handige cilindersluiting, inclusief 2 sleutels. De laden zijn uitgerust met telescoopgeleiding, waardoor ze soepel en moeiteloos openen en sluiten. De afmetingen van deze standcontainer zijn 75 x 46 x 80 cm (hoogte, breedte, diepte) en hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor de.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen komt standaard in het Rood. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten