1. kantoorartikelen
  2. Archiefkast Ladeblok met 3 laden

Archiefkast Ladeblok met 3 laden

5/5

Met Archiefkast Ladeblok met 3 laden zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Archiefkast Ladeblok met 3 laden heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Archiefkast Ladeblok met 3 laden

Merk

Kantoormeubel Specialist

Gewicht

16 kg

Afmetingen

Hoogte: 55 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 45 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Schuifdeur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Archiefkast Ladeblok met 3 laden

De Archiefkast Ladeblok met 3 laden is een onmisbaar meubelstuk voor elk kantoor. Met zijn robuuste en praktische ontwerp biedt deze rolcontainer de perfecte oplossing voor het organiseren van al uw documenten, briefpapier en persoonlijke spullen. Dankzij de 3 grote laden kunt u al uw benodigdheden gemakkelijk opbergen en terugvinden wanneer u ze nodig heeft. Elke lade heeft een draagvermogen van maar liefst 15 kg, waardoor u zware documenten en andere items moeiteloos kunt opbergen. Bovendien zorgen de volledig uittrekbare geleiders ervoor dat u gemakkelijk toegang heeft tot de inhoud van de laden. Het openen en sluiten van de laden is een fluitje van een cent, waardoor u efficiënt kunt werken zonder gedoe. Deze archiefkast is niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Dankzij de stevige stalen constructie kunt u erop vertrouwen dat deze rolcontainer vele jaren meegaat. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt, omdat u niet telkens nieuwe opbergoplossingen hoeft aan te schaffen. Kortom, de Archiefkast Ladeblok met 3 laden is de ideale keuze voor een georganiseerd en efficiënt kantoor.

Veelgestelde vragen over Archiefkast Ladeblok met 3 laden

Archiefkast Ladeblok met 3 laden kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 55 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 45 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 16 kg.

Archiefkast Ladeblok met 3 laden komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Archiefkast Ladeblok met 3 laden is een Ladeblok en heeft als deur type: Schuifdeur. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Archiefkast Ladeblok met 3 laden is op de markt gebracht door Kantoormeubel Specialist. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Archiefkast Ladeblok met 3 laden bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten