1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok verrijdbaar 2 laden bladkleur Licht Eiken framekleur (RAL9005)

Ladeblok verrijdbaar 2 laden bladkleur Licht Eiken framekleur (RAL9005)

5/5

Met Ladeblok verrijdbaar 2 laden bladkleur Licht Eiken framekleur (RAL9005) zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok verrijdbaar 2 laden bladkleur Licht Eiken framekleur (RAL9005) heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok verrijdbaar 2 laden bladkleur Licht Eiken framekleur (RAL9005)

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 54 cm

Breedte: 42 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok verrijdbaar 2 laden bladkleur Licht Eiken framekleur (RAL9005)

Dit verrijdbare ladeblok met 2 laden is een functioneel en praktisch meubelstuk voor elk kantoor. Met afmetingen van 53,5 x 42 x 58 cm (hbd) past het perfect onder elk bureau en biedt het voldoende opbergruimte. Het ladeblok is gemaakt van stevig metaal en heeft een lade voor kleine persoonlijke spullen en een dossierlade voor belangrijke documenten. Dankzij de telescoopgeleiders kunnen de laden soepel worden geopend en gesloten. Het ladeblok is ook voorzien van een slot, inclusief 2 sleutels, zodat uw persoonlijke bezittingen veilig kunnen worden opgeborgen. Daarnaast wordt er een handig pennenbakje meegeleverd. Dit ladeblok is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, licht grijs, antraciet en aluminium, die allemaal zijn afgewerkt met een duurzame epoxy lak. Het ladeblok heeft zelfs een vijfde wiel, waardoor het gemakkelijk verplaatst kan worden. Voor een meerprijs is het ook mogelijk om een bijpassend topblad te bestellen. Dit meubelstuk wordt ongemonteerd geleverd, maar met de duidelijke instructies kunt u het eenvoudig zelf in elkaar zetten. Het wordt achter de eerste sluiting op de begane grond bezorgd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het tillen van zware pakketten.

Veelgestelde vragen over Ladeblok verrijdbaar 2 laden bladkleur Licht Eiken framekleur (RAL9005)

Ladeblok verrijdbaar 2 laden bladkleur Licht Eiken framekleur (RAL9005) kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 54 cm
  • Breedte 42 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Ladeblok verrijdbaar 2 laden bladkleur Licht Eiken framekleur (RAL9005) komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok verrijdbaar 2 laden bladkleur Licht Eiken framekleur (RAL9005) is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Ja.

Ladeblok verrijdbaar 2 laden bladkleur Licht Eiken framekleur (RAL9005) is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok verrijdbaar 2 laden bladkleur Licht Eiken framekleur (RAL9005) bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten