1. kantoorartikelen
  2. SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades

5/5

Met SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades

Merk

hjh office

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades

De SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades is de perfecte oplossing voor een georganiseerde en stijlvolle werkruimte. Met zijn strakke en moderne ontwerp past deze rolcontainer naadloos in elke kantooromgeving. De rolcontainer is voorzien van 3 lades die afsluitbaar zijn, waardoor uw persoonlijke spullen veilig opgeborgen kunnen worden. De centrale vergrendeling zorgt ervoor dat alle lades tegelijkertijd vergrendeld kunnen worden, wat handig is als u even weg moet. Daarnaast is deze rolcontainer uitgerust met een penlade, waardoor u altijd een pen of ander schrijfgerei binnen handbereik heeft. De afmetingen van de rolcontainer zijn 42,8 x 58 x 59 cm, waardoor deze compact genoeg is om onder uw bureau te passen. De rolcontainer wordt geleverd als bouwpakket, maar met de eenvoudige montage-instructies kunt u deze in een mum van tijd in elkaar zetten. Kies voor de SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades en geniet van een georganiseerde en stijlvolle werkplek.

Veelgestelde vragen over SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades is op de markt gebracht door hjh office. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten