1. kantoorartikelen
  2. SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken

SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken

5/5

Met SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken

Merk

hjh office

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 76 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken

De SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken is de perfecte toevoeging aan je kantoor of werkomgeving. Deze standcontainer is niet alleen functioneel, maar ook een prachtig stukje vakmanschap. Het hout is zorgvuldig geselecteerd en heeft een mooie knoestige eiken afwerking, waardoor elke container uniek is. Met vier ruime lades biedt deze rolcontainer voldoende opbergruimte voor al je documenten, kantoorbenodigdheden en persoonlijke spullen. Dankzij het afsluitbare ontwerp en de centrale vergrendeling kun je je waardevolle bezittingen veilig opbergen. De penlade is handig voor het opbergen van pennen, potloden en andere schrijfgerei, zodat je altijd alles bij de hand hebt. De afmetingen van deze rolcontainer zijn 42,8 cm breed, 80 cm diep en de hoogte varieert tussen 72 en 76 cm. De container wordt gedemonteerd geleverd, maar is eenvoudig te monteren met behulp van de meegeleverde handleiding. Creëer een georganiseerde en stijlvolle werkomgeving met de SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken.

Veelgestelde vragen over SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken

SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 76 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken is op de markt gebracht door hjh office. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten