1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Kreta

Ladeblok Kreta

5/5

Met Ladeblok Kreta zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Kreta heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Kreta

Merk

Merkloos

Gewicht

15 kg

Afmetingen

Hoogte: 57 cm

Breedte: 40 cm

Diepte 49 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Kreta

Het Ladeblok Kreta is de perfecte aanvulling op jouw huis of kantoor. Met zijn 3 ruime laden biedt dit ladenblok voldoende opbergruimte voor al je belangrijke spullen die je altijd binnen handbereik wilt hebben. Of het nu gaat om kantoorbenodigdheden, persoonlijke bezittingen of hobby-gerelateerde items, dit ladeblok helpt je georganiseerd te blijven en zorgt ervoor dat je alles gemakkelijk kunt vinden. Wat dit ladeblok nog beter maakt, is dat het op 4 draaibare wielen staat. Dit betekent dat je het eenvoudig kunt verplaatsen naar elke gewenste locatie. Of je nu van gedachten verandert over de indeling van je kamer of als je wilt dat je spullen altijd binnen handbereik zijn, deze wielen maken het gemakkelijk om het ladenblok te verplaatsen zonder gedoe. Het Ladeblok Kreta is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn moderne design en strakke afwerking past het perfect bij elke interieurstijl. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en langdurig gebruik garandeert. Met dit ladeblok haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een mooie toevoeging aan je interieur.

Veelgestelde vragen over Ladeblok Kreta

Ladeblok Kreta kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 57 cm
  • Breedte 40 cm
  • Diepte 49 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 15 kg.

Ladeblok Kreta komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Kreta is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok Kreta is op de markt gebracht door Merkloos. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Kreta bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten