1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs

Deze praktische standcontainer is de perfecte oplossing om al je spullen op een georganiseerde manier bij de hand te houden. Met 3 of 4 laden en verschillende compartimenten biedt deze container voldoende ruimte voor al je papierwerk, kantooraccessoires en persoonlijke eigendommen. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie, of dat nu naast je bureau is of in een andere ruimte. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). De container is voorzien van 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Daarnaast is hij uitgerust met een cilindersluiting, inclusief 2 sleutels, zodat je je persoonlijke spullen veilig kunt opbergen. De lades zijn voorzien van handige telescoopgeleiding, waardoor ze soepel openen en sluiten. De standcontainer is verkrijgbaar in 2 dieptematen: 60 cm diep en 80 cm diep. Je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren voor de romp en het topblad, zodat de container perfect past bij je interieur. Bovendien is hij solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Als extra optie kun je een kunststof pennenbak toevoegen om je schrijfgerei georganiseerd te houden. De standcontainer wordt ongemonteerd geleverd.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten