1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Nereus

Ladeblok Nereus

5/5

Met Ladeblok Nereus zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Nereus heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Nereus

Merk

Merkloos

Gewicht

24.9 kg

Afmetingen

Hoogte: 65.5 cm

Breedte: 48 cm

Diepte 49.5 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Nereus

Heb jij ook altijd allerlei spullen op en rond je bureau liggen? Dan is het ladeblok Nereus de ideale oplossing voor jou! Dit ladeblok biedt maar liefst 4 ruime laden waarin je al je spullen gemakkelijk kunt opbergen. En het beste is nog wel dat de bovenste lade zelfs op slot kan, zodat je belangrijke documenten en persoonlijke bezittingen veilig kunt bewaren. Het ladeblok Nereus is gemaakt van stevig spaanplaat en heeft een prachtige afwerking met een sterke melamine. Hierdoor is het niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Bovendien is het ladeblok eenvoudig te monteren dankzij de bijgeleverde montagehandleiding. Maak je aankoop compleet met de bijpassende artikelen uit deze serie, zodat je een uniforme uitstraling creëert in je kantoor of werkkamer. Met het ladeblok Nereus behoud je de orde en creëer je een georganiseerde werkplek waar je met plezier aan de slag kunt.

Veelgestelde vragen over Ladeblok Nereus

Ladeblok Nereus kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 65.5 cm
  • Breedte 48 cm
  • Diepte 49.5 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 24.9 kg.

Ladeblok Nereus komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Nereus is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok Nereus is op de markt gebracht door Merkloos. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Nereus bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten