1. kantoorartikelen
  2. SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades

SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades

5/5

Met SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 51.20 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades

De SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades is een veelzijdige opbergoplossing die perfect is voor zowel thuisgebruik als op kantoor. Met zijn strakke en moderne ontwerp past deze rolcontainer moeiteloos in elke ruimte en voegt het een vleugje stijl toe. Deze rolcontainer is uitgerust met 3 ruime lades, waardoor je al je spullen georganiseerd kunt houden. Of het nu gaat om kantoorbenodigdheden, hobbyartikelen of andere persoonlijke bezittingen, deze lades bieden voldoende opbergruimte om alles netjes op te bergen. Bovendien is de rolcontainer afsluitbaar met een centrale vergrendeling, waardoor je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Met de toevoeging van een penlade, heb je altijd een plek om pennen, potloden en andere schrijfbenodigdheden binnen handbereik te houden. De afmetingen van deze rolcontainer zijn 42,8 x 80 x 51,2 cm, waardoor het een compacte en handige opbergoplossing is. Daarnaast is de rolcontainer eenvoudig te monteren, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van deze praktische opbergoplossing. Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan elke ruimte met de SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze rolcontainer jouw leven gemakkelijker en georganiseerder kan maken.

Veelgestelde vragen over SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades

SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 51.20 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten