1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok 2 lades 80cm diep afsluitbaar

Ladeblok 2 lades 80cm diep afsluitbaar

5/5

Met Ladeblok 2 lades 80cm diep afsluitbaar zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok 2 lades 80cm diep afsluitbaar heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok 2 lades 80cm diep afsluitbaar

Merk

Kerkmann

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 54 cm

Breedte: 42 cm

Diepte

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok 2 lades 80cm diep afsluitbaar

Het Ladeblok wit met 2 lades en een diepte van 80cm is een multifunctioneel meubelstuk dat niet mag ontbreken in uw interieur. Met zijn strakke design en praktische eigenschappen is dit ladeblok een ware aanwinst voor iedere ruimte. De wieltjes zorgen ervoor dat u het ladeblok eenvoudig kunt verplaatsen, waardoor het perfect is voor het creëren van een flexibele werkplek. Met dit ladeblok kunt u uw tafel in een handomdraai omtoveren tot een functioneel bureau. Dankzij de ruime opberglades heeft u altijd al uw benodigdheden binnen handbereik. Daarnaast kunt u het ladeblok ook op andere manieren nuttig gebruiken, zoals bijvoorbeeld als nachtkastje naast uw bed. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bij Meubelen-Online vindt u een uitgebreid assortiment aan ladeblokken in diverse afmetingen en met verschillende indelingen. Zo kunt u het ladeblok precies aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. Bovendien zijn al onze ladeblokken afsluitbaar, waardoor uw waardevolle spullen altijd veilig opgeborgen zijn. Kortom, het Ladeblok wit met 2 lades 80cm diep afsluitbaar is een veelzijdig meubelstuk dat niet alleen praktisch is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur vormt.

Veelgestelde vragen over Ladeblok 2 lades 80cm diep afsluitbaar

Ladeblok 2 lades 80cm diep afsluitbaar kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 54 cm
  • Breedte 42 cm
  • Diepte

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

Ladeblok 2 lades 80cm diep afsluitbaar komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok 2 lades 80cm diep afsluitbaar is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Ladeblok 2 lades 80cm diep afsluitbaar is op de markt gebracht door Kerkmann. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok 2 lades 80cm diep afsluitbaar bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten