1. kantoorartikelen
  2. SIGNA TC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof

SIGNA TC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof

5/5

Met SIGNA TC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA TC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA TC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 51.20 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA TC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof

De SIGNA TC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades is een praktische en stijlvolle toevoeging aan elk kantoor of werkruimte. Met zijn knoestige eikenhouten afwerking en kunststof greeplijst straalt deze rolcontainer een warme en natuurlijke uitstraling uit. De rolcontainer is voorzien van 3 lades die afsluitbaar zijn met een centrale vergrendeling, waardoor uw waardevolle spullen veilig opgeborgen kunnen worden. Het handvat is gemaakt van stevig kunststof en zorgt voor gemakkelijk manoeuvreren van de rolcontainer. Daarnaast is er ook een penlade aanwezig, waarin u uw schrijfgerei en kleine kantoorbenodigdheden kunt opbergen. Met afmetingen van 42,8 x 80 x 51,2 cm biedt deze rolcontainer voldoende opbergruimte zonder te veel ruimte in beslag te nemen. Het is eenvoudig te monteren en kan snel in gebruik worden genomen. Of u nu extra opbergruimte nodig heeft voor uw kantoorbenodigdheden, documenten of persoonlijke bezittingen, deze rolcontainer is de ideale oplossing. Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan uw werkruimte met de SIGNA TC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades.

Veelgestelde vragen over SIGNA TC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof

SIGNA TC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 51.20 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA TC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA TC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

SIGNA TC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA TC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten