1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok met 2 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer

Ladeblok met 2 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer

5/5

Met Ladeblok met 2 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok met 2 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok met 2 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer

Merk

Merkloos

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 54 cm

Breedte: 42 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok met 2 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer

Met dit professionele ladeblok met twee laden uit de 14N-serie creëer je eenvoudig extra opbergruimte op je werkplek, of je nu thuiswerkt of op kantoor bent. Dit metalen rolblok is ideaal voor het opbergen van persoonlijke spullen, belangrijke documenten en papierwerk. Dit ladeblok heeft niet alleen een normale lade, maar ook een diepere lade die speciaal is ontworpen voor het opbergen van hangmappen. Hierdoor kun je gemakkelijk al je belangrijke papieren georganiseerd houden. De laden zijn voorzien van telescoopgeleiders, waardoor ze soepel en geruisloos openen en sluiten. Naast zijn functionaliteit is dit ladeblok ook nog eens erg veilig. Het is standaard uitgerust met een metalen top, wat extra stevigheid en duurzaamheid biedt. Daarnaast beschikt het over een cilinderslot, inclusief twee sleutels, zodat je al je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. En om je bureau georganiseerd te houden, heeft dit rolblok ook een handig kunststof pennenbakje. Kortom, dit ladeblok is de perfecte aanvulling voor elke professionele werkplek.

Veelgestelde vragen over Ladeblok met 2 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer

Ladeblok met 2 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 54 cm
  • Breedte 42 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

Ladeblok met 2 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok met 2 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok met 2 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer is op de markt gebracht door Merkloos. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok met 2 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten