1. kantoorartikelen
  2. Segenn's Detroit Ladeblok Ladeblok op wieltjes 2 lades - 41 x 45 x 66 cm

Segenn's Detroit Ladeblok Ladeblok op wieltjes 2 lades - 41 x 45 x 66 cm

5/5

Met Segenn's Detroit Ladeblok Ladeblok op wieltjes 2 lades - 41 x 45 x 66 cm zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Segenn's Detroit Ladeblok Ladeblok op wieltjes 2 lades - 41 x 45 x 66 cm heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Segenn's Detroit Ladeblok Ladeblok op wieltjes 2 lades - 41 x 45 x 66 cm

Merk

Segenn

Gewicht

21 kg

Afmetingen

Hoogte: 66 cm

Breedte: 45 cm

Diepte 41 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Deels open, deels dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Openslaande deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Segenn's Detroit Ladeblok Ladeblok op wieltjes 2 lades - 41 x 45 x 66 cm

Met Segenn's Detroit Ladeblok haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een stukje industriële charme. Dit ladeblok op wieltjes is de perfecte aanvulling op elke moderne werkruimte. De unieke mix van vintage bruin spaanplaat en zwart staal zorgt voor een stoere uitstraling die direct de aandacht trekt. Met zijn twee ruime lades biedt dit ladeblok voldoende opbergruimte voor al je documenten, kantoorbenodigdheden en andere belangrijke items. Of je nu thuis werkt of op kantoor, dit ladeblok houdt alles georganiseerd en binnen handbereik. De wieltjes maken het meubelstuk bovendien makkelijk verplaatsbaar, zodat je het eenvoudig kunt aanpassen aan jouw ideale werkplek. Maar dit ladeblok is niet alleen functioneel, het is ook een ware eyecatcher. De industriële stijl geeft een moderne en trendy touch aan elke ruimte. De vintage bruine kleur van het spaanplaat in combinatie met het zwarte staal creëert een uniek contrast dat zeker de aandacht zal trekken. Dus waar wacht je nog op? Haal Segenn's Detroit Ladeblok in huis en laat je inspireren om inventiever te zijn op het werk!

Veelgestelde vragen over Segenn's Detroit Ladeblok Ladeblok op wieltjes 2 lades - 41 x 45 x 66 cm

Segenn's Detroit Ladeblok Ladeblok op wieltjes 2 lades - 41 x 45 x 66 cm kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 66 cm
  • Breedte 45 cm
  • Diepte 41 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 21 kg.

Segenn's Detroit Ladeblok Ladeblok op wieltjes 2 lades - 41 x 45 x 66 cm komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Segenn's Detroit Ladeblok Ladeblok op wieltjes 2 lades - 41 x 45 x 66 cm is een Ladeblok en heeft als deur type: Openslaande deuren. Het is daarnaast een Deels open, deels dichte kast en heeft wielen: Ja.

Segenn's Detroit Ladeblok Ladeblok op wieltjes 2 lades - 41 x 45 x 66 cm is op de markt gebracht door Segenn. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Segenn's Detroit Ladeblok Ladeblok op wieltjes 2 lades - 41 x 45 x 66 cm bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten