1. kantoorartikelen
  2. SIGNA AC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep

SIGNA AC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep

5/5

Met SIGNA AC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA AC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA AC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep

Merk

hjh office

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA AC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep

De SIGNA AC30 CE rolcontainer van hout met 3 lades is de perfecte aanvulling op jouw kantoor- of thuiswerkruimte. Met zijn knoestige eiken afwerking en chroom metalen handgreep straalt deze rolcontainer stijl en kwaliteit uit. Deze rolcontainer is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer functioneel. Met zijn 3 ruime lades biedt hij voldoende opbergruimte voor al jouw kantoorbenodigdheden. De lades zijn afsluitbaar en voorzien van een centrale vergrendeling, waardoor je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast beschikt deze rolcontainer ook over een handige penlade, waarin je jouw schrijfgerei gemakkelijk kunt opbergen en altijd bij de hand hebt. De afmetingen van deze rolcontainer zijn 42,8 x 58 x 59 cm, waardoor hij compact genoeg is om in elke ruimte te passen. Hij kan eenvoudig worden gemonteerd en is direct klaar voor gebruik. Met de SIGNA AC30 CE rolcontainer haal je niet alleen een praktisch opbergmeubel in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Veelgestelde vragen over SIGNA AC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep

SIGNA AC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA AC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA AC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA AC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep is op de markt gebracht door hjh office. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA AC30 CE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten