1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok met 4 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad

Ladeblok met 4 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad

5/5

Met Ladeblok met 4 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok met 4 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok met 4 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 76 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok met 4 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad

Dit ladeblok met 4 lades (inclusief een handige pennenlade) is een praktische en stijlvolle toevoeging aan elke werkruimte. Met afmetingen van 76 x 42,5 x 60 cm (hoogte, breedte, diepte) biedt dit ladeblok voldoende opbergruimte voor al je kantoorbenodigdheden. Het ladeblok is gemaakt van duurzaam staal en heeft een extra zware telescoopgeleiding, waardoor de laden soepel en gemakkelijk kunnen worden geopend en gesloten. Een handige blokkeerinrichting zorgt ervoor dat de lades veilig gesloten blijven wanneer dat nodig is. Dit ladeblok wordt geleverd met een slot en 2 sleutels, waardoor je belangrijke documenten en spullen veilig kunt opbergen. De ombouw van het ladeblok is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit, antraciet en aluminium. Het ladeblok heeft een kunststof top en een PVC stootrand, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een moderne uitstraling heeft. Het kan ook worden gebruikt als een aanbouw bij onze Wingbureau's, waardoor je je werkruimte nog verder kunt uitbreiden. Let op: de meubelen worden ongemonteerd geleverd, maar kunnen gemakkelijk worden geassembleerd. Ze worden afgeleverd achter de eerste sluiting op de begane grond, zodat je ze gemakkelijk kunt binnenbrengen in je kantoorruimte.

Veelgestelde vragen over Ladeblok met 4 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad

Ladeblok met 4 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 76 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Ladeblok met 4 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok met 4 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Ladeblok met 4 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok met 4 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten