1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken

De praktische standcontainer met 3 lades is perfect voor het organiseren van al je spullen. Of het nu gaat om documenten, kantoorbenodigdheden of persoonlijke eigendommen, deze container biedt voldoende ruimte om alles netjes op te bergen. Dankzij de verschillende lades en compartimenten kun je alles binnen handbereik houden en toch georganiseerd blijven. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Met de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar elke gewenste locatie. Of je hem nu naast je bureau wilt plaatsen of in een andere ruimte wilt gebruiken, het kan allemaal. De container kan worden bevestigd aan een hoek- of vleugelbureau, zowel aan de hoofdzijde (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Deze ladecontainer wordt geleverd met 3 lades, waarvan 2 normale lades en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. De lades zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en kunnen worden afgesloten met een cilinderslot, inclusief 2 sleutels. De romp en het topblad van de container zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de container kunt aanpassen aan je eigen stijl. Daarnaast is er ook een optie om een kunststof pennenbak toe te voegen. De standcontainer wordt ongemonteerd geleverd, maar met de duidelijke instructies kun je hem eenvoudig zelf in elkaar zetten.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten